Over Ons

Fietsenstalling Zeedijk Hilversum bestaat sinds 2 november 2019 en wordt beheerd door de Repair Factory namens de gemeente Hilversum.

U kunt uw fiets, bakfiets of elektrische fiets in onze fietsenstalling tot 24 uur gratis parkeren. Tevens is het mogelijk om uw elektrische fiets op te laden. Voor de mensen die slecht ter been zijn is er ook een lift waar de fiets in kan worden gezet.

Wanneer u ons voor de eerste keer bezoekt krijgt u een sticker en een kaartje met daarop een barcode.
Deze worden in gescand als u binnenkomt en uit gescand als u weer weggaat.
Bij een volgend bezoek kunt u dezelfde sticker en kaartje gebruiken.

Wilt u langer dan 24 uur achter elkaar uw fiets, bakfiets of elektrische fiets stallen dan gelden de volgende tarieven:

Normale Stadsfiets € 1,25
E-Bike € 2,50

Deze tarieven gelden per dag na de gratis periode van 24 uur

In de fietsenstalling gelden een aantal regels

Fietsendepot

We zijn ook het fietsendepot van de gemeente Hilversum. Dit betekent dat als u in het centrum en op het station uw fiets fout heeft geparkeerd kan deze worden weggehaald. Uw fiets komt dan in de fietsenstalling in het fietsendepot. Bij betaling van 15 euro kunt u uw fiets weer mee naar huis nemen.

Buggy’s, loopfietsen en rollators

Buggys en rollators

In onze fietsenstalling kunt u ook gratis buggy’s, loopfietsen en rollators lenen. Ook kunt u gebruik maken van een gratis kluisje, wanneer u in het centrum gaat winkelen. Deze hulpmiddelen zijn 24 uur gratis te gebruiken. Als u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u dat bij binnenkomst kenbaar maken. De buggy, loopfiets, rollator of kluisje wordt dan met de fiets mee gescand.

Fietsenreparatie Service & Verkoop nieuwe en tweedehands fietsen

De Repair Factory beschikt ook over een eigen team mensen van RF Tweewielers die uw fiets kunnen repareren. In principe doet het team alle soorten reparaties, behalve het uitlezen van bepaalde E-bikes, omdat deze vaak dealer afhankelijk zijn. RF Tweewielers is dealer van het merk Votani, dus voor eventuele storingen kunt u ook bij ons terecht. Tevens is het mogelijk om een fiets te lenen als u de fiets laat staan voor reparatie. Ook verkopen we nieuwe fietsen van het merk spirit en tweedehands omafietsen.

Reparatie en verkoop fietsen

Servicepunt Pakketdienst

We zijn ook een servicepunt voor de pakketdienst van DPD en DHL. U kunt bij ons terecht om uw pakketten te laten bezorgen en ook retour te zenden.